E-learning Kansspelproblematiek basistraining

E-learning Kansspelproblematiek basistraining. Casino’s krijgen een steeds grotere maatschappelijke verantwoordelijkheid in de preventie van kansspelproblematiek. Wet- en regelgeving worden steeds strenger om verslavingsproblematiek tegen te gaan. Wanneer noem je iemand verslaaft? Hoe ontstaat dit? Wat is jouw invloed?

In deze e-learning gaan we dieper in op het ontstaan van gokverslaving, de problemen die hierdoor kunnen ontstaan, het verloop hiervan en jouw rol als professional.

Doelstellingen van deze e-learning
Het doel van de e-learning is kennis en bewustwording van kansspelproblematiek  te ontwikkelen, zodat je preventief kan handelen om de kans op kansspelverslaving kleiner te maken.

Voorkennis
Voor deze e-learning is geen voorkennis vereist.

Tijd en niveau 
De e-learning duurt ongeveer 1,5 uur. Het niveau is MBO/ HBO. 

Hoge kwaliteit
De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt haarscherp in beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. De e-learning is zeer interactief. Er worden vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst.

Blended learning
Deze e-learning training behandelt de belangrijkste theorie omtrent het onderwerp. De e-learning is ideaal wanneer u graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. U kunt alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). De e-learning is goed te volgen als losse module. Wij raden echter altijd aan om e-learning te combineren met een praktijktraining. Dit wordt ‘blended learning’ genoemd. In de praktijktraining kunt u het geleerde direct toepassen en wordt de theoretische kennis verankerd in uw gedrag.

Meer informatie
Vul voor meer informatie over deze e-learning Kansspelproblematiek of het aanvragen van een vrijblijvende offerte het contactformulier op deze pagina in, of bel 040-3685068.

Scholing door professionals. Klantgericht, deskundig maatwerk. Training en Coaching Bureau, Croan.