Ontwikkelen vanuit kwaliteiten

Onze visie

Bij Croan gaan we uit van de kwaliteiten van jouw medewerkers. Wij geloven dat het versterken van hun talenten bijdraagt aan succes, zowel voor zichzelf als voor jouw organisatie. Door gedragsvaardigheden, communicatiestijlen en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen, leren deelnemers waar hun kracht ligt en hoe ze deze het beste kunnen inzetten. Om een duurzame gedragsverandering te realiseren, zetten we één vraag centraal: wat kan jij doen in jouw eigen gedrag om zo effectief mogelijk aan te sluiten bij jouw medewerker, collega, cliënt of klant?

Croan: Onze visie op Ontwikkeling
visie ontwikkeling kennis toepassing praktijk

Vandaag geleerd, morgen toegepast

Dat was de ambitie bij de start van Croan en ook nu staat deze ambitie nog trots overeind. Soms is er gewoonweg geen tijd voor maanden studie, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we trainingen waarbij je de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk. We zijn er namelijk van overtuigd dat je pas echt leert door te ervaren en te doen.

Al onze trainers hebben praktijkervaring en weten waar ze het over hebben. Ervaringsdeskundigen delen levensverhalen. Daarnaast werken we op geheel eigen wijze met acteurs via de door onszelf ontwikkelde methode LOTS (Learning on the Spot). Zo voelt iemand écht wat in de praktijk kan gebeuren. Ervarend leren noemen we dat. Klinkt goed toch?

Gedreven om te versterken

We dragen graag ons professionele steentje bij aan het versterken van de ontwikkeling van jouw medewerkers. Van professionals in het sociaal domein, overheid, zorg, onderwijs, en nog veel meer. Met onze incompany trainingen, coaching on the job, e-learnings en LOTS maken we hen nog beter in wat ze doen. Onze trainingen zijn niet beoordelend of belerend. We richten ons op succeservaringen voor elke deelnemer. Met een unieke aanpak, persoonlijke betrokkenheid, oog voor de praktijk én een gezonde dosis humor dragen we bij aan het versterken van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Het resultaat? Gedreven individuen en gemotiveerde teamplayers, (ver)sterk(t) in hun werk. Oftewel: dé basis voor een succesvolle organisatie.

in company training advies 2

Op iedere ontwikkelingsvraag hebben wij een antwoord

Vrijblijvend advies op maat

Wil je dat jouw medewerkers zich versterken in hun ontwikkeling? Hen motiveren het beste uit zichzelf te halen? Wil je talenten (laten) ontdekken én ontplooien? Welke ontwikkelbehoefte er ook is binnen jouw organisatie, wij bieden een maatwerk antwoord. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaand formulier en we nemen binnen één werkdag contact met je op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.