Klachtenregeling

Doel

Het doel van deze regeling is om zorgvuldig met de behandeling en afhandeling van klachten om te gaan.

Doelgroep

Deze regeling is bestemd voor organisaties, instellingen, bedrijven (opdrachtgevers) en individuen (cursisten) die gebruik maken van diensten van Croan.

Behandeling

In geval een opdrachtgever of cursist een klacht heeft, volgt hiervan een telefonische (040-3685068), schriftelijke (Croan Training & Coaching, S-CLUSIV Videolab, Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven) of melding per e-mail (info@croan.nl) bij Croan. Betrokken partijen proberen eerst de klacht op te lossen door binnen twee weken in gesprek te gaan met de klager, directeur en indien van toepassing betrokken trainer / acteur van Croan. Als dit gesprek niet leidt tot een bevredigende oplossing voor de klager, dan kan deze de klacht volgens onderstaande procedure indienen.

Geschillencommissie

Croan is als lid van de NRTO aangesloten bij de onafhankelijke Geschillencommissie. Indien betrokken partijen onderling niet tot een oplossing komen kan klager een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie. Bij de behandeling van een geschil door de onafhankelijke Geschillencommissie staan de algemene voorwaarden en de gedragscode van de NRTO bij de uitspraak centraal.

in company training advies 3

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je graag vrijblijvend advies omtrent de ontwikkelingsvraag van jouw medewerkers. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.