test werkwijze 1
Versterk ontwikkeling, vergroot succes

Werkwijze Croan

We beloven niet alleen maatwerk, we maken het waar. Iedere organisatie en medewerker is uniek. Al onze trainingen stemmen we daarom af op de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, ook die van jou. We luisteren naar jouw ontwikkelvraag en komen met een antwoord op maat.

In 6 stappen

Naar maatwerk

Vrijblijvend intakegesprek

Op locatie naar keuze

Analyse

Van de situatie

Aanbod

Op maat

Terugkoppelen

Van het aanbod

Inhoudelijke afstemming

Met professionals (indien gewenst)

Definitief

Aanbod

LOTS: Learning on the spot

LOTS is een interactieve en drempelverlagende trainingsvorm met acteur, waarbij de interactie in het hier en nu centraal staat. Uniek in zijn soort, want wij zijn de enigen die deze methode gebruiken. Sterker nog, we hebben ‘m zelf ontwikkeld. Bij LOTS is de acteur onderdeel van de groep en de interactie is echt. Deelnemers blijven daardoor dicht bij zichzelf. LOTS verhoogt het plezier in trainen én vergroot het leerrendement aanzienlijk.

Praktijkgerichte ontwikkeling

Al onze trainers en acteurs hebben uitgebreide praktijkervaring op diverse werkterreinen. Ze weten waarover ze het hebben en wat er speelt. Met hun kennis en ervaring inspireren en versterken ze jouw medewerkers in hun ontwikkeling. Hierbij vinden we 3 dingen belangrijk:

Onze trainers stemmen een training af op de individuele leerwensen van de deelnemers. Zo maken zij de inhoud persoonlijk. Door in te gaan op hun ervaringen, voelen deelnemers dat het ook echt over hen gaat.

Dat wat je in onze trainingen leert, kun je gelijk morgen toepassen. Leren door doen staat bij ons centraal. Net als zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

Na afloop van de training krijgen deelnemers een concrete opdracht mee. Tijdens de follow-up bijeenkomst zien we hoe ze het ervan afbrengen. Wat blijkt? 80% past nieuwe vaardigheden ook na langere tijd nog altijd toe. Dat is precies de reden dat wij werken met praktijkopdrachten.

test werkwijze 22
in company training advies 3

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je graag vrijblijvend advies omtrent de ontwikkelingsvraag van jouw medewerkers. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.
DLP CTA Form