test werkwijze 1
Versterk ontwikkeling, vergroot succes

Werkwijze Croan

We beloven niet alleen maatwerk, we maken het waar. Iedere organisatie en medewerker is uniek. Al onze trainingen stemmen we daarom af op de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, ook die van jou. We luisteren naar jouw ontwikkelvraag en komen met een antwoord op maat.

In 6 stappen

Naar maatwerk

Vrijblijvend intakegesprek

Op locatie naar keuze

Analyse

Van de situatie

Aanbod

Op maat

Terugkoppelen

Van het aanbod

Inhoudelijke afstemming

Met professionals (indien gewenst)

Definitief

Aanbod

LOTS: Learning on the spot

LOTS is een interactieve en drempelverlagende trainingsvorm met acteur, waarbij de interactie in het hier en nu centraal staat. Uniek in zijn soort, want wij zijn de enigen die deze methode gebruiken. Sterker nog, we hebben ‘m zelf ontwikkeld. Bij LOTS is de acteur onderdeel van de groep en de interactie is echt. Deelnemers blijven daardoor dicht bij zichzelf. LOTS verhoogt het plezier in trainen én vergroot het leerrendement aanzienlijk.

Praktijkgerichte ontwikkeling

Praktijkervaring vormt de kern van onze aanpak. Al onze trainers en acteurs hebben stuk voor stuk uitgebreide ervaring op diverse werkterreinen. We weten waarover we het hebben en wat er speelt. Met deze waardevolle kennis en ervaring inspireren en versterken we jouw medewerkers in hun ontwikkeling. Hierbij leggen we de focus op drie essentiële pijlers:

Onze trainers stemmen elke training af op de praktijk van de deelnemer.
Voorafgaand aan de training ontvangen we graag jouw leerwensen en een praktijkcasus. Met deze input wordt het programma op maat gemaakt, zodat het naadloos aansluit op de werkpraktijk. Deelnemers ervaren daardoor dat het echt over hen gaat.

Wat je leert tijdens onze trainingen, kun je direct in de praktijk brengen. Onze trainingen zijn ontworpen volgens de wijze woorden van Confucius: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

Om het rendement te vergroten en de opgedane kennis en vaardigheden te waarborgen, krijgen deelnemers na afloop van de training een praktijkopdracht. Deze opdracht ondersteunt hen bij het bewust toepassen van nieuwe vaardigheden in de praktijk. In de follow-up bijeenkomst evalueren we samen de behaalde (structurele) werk- en persoonlijke resultaten.

Wat blijkt? Dankzij onze praktijkopdrachten en follow-up bijeenkomsten past maar liefst 80% van de deelnemers nieuwe vaardigheden zelfs na verloop van tijd nog steeds toe. Zo zorgen we ervoor dat de kennis echt blijvend is en toegepast wordt in het dagelijkse werk.

test werkwijze 22
in company training advies 3

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je graag vrijblijvend advies omtrent de ontwikkelingsvraag van jouw medewerkers. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.