E-learning Agressie voor het onderwijs

E-learning Agressie: Hoe herken je agressie in een vroeg stadium? Wat doe je als een student agressief wordt? Hoe zorg je er voor dat het niet nog verder uit de hand loopt? In deze e-learning krijg je antwoord op al deze vragen.

 Je leert het begin van agressie te herkennen en hierop te anticiperen. Ook krijg je inzicht in de mogelijke emoties die je zelf ervaart als je geconfronteerd wordt met boosheid of agressie bij een student. Na het volgen van deze e-learning weet je beter wat je kan doen en blijf je beter in balans in moeilijke situaties.

Inhoud
De e-learning agressie omvat de volgende onderdelen:

  • Introductie
  • Communicatie algemeen
  • Agressie herkennen
  • Verschillende vormen van agressie (ABCD-model)
  • Hoe te handelen bij de verschillende vormen
  • Agressie protocol
  • Verwerking na een incident

Deze e-learning is bij uitstek geschikt voor medewerkers in het onderwijs die geconfronteerd worden met verbaal of fysiek geweld in hun werk en het lastig vinden om met agressieve studenten om te gaan.

Voorkennis
Voor deze e-learning is geen voorkennis vereist.

Tijd en niveau 
De e-learning duurt ongeveer 2 uur. Het niveau is MBO/ HBO. 

Doelgroep
Deze e-learning is specifiek toegespitst voor medewerkers in het onderwijs. 

Hoge kwaliteit
De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt haarscherp in beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. De e-learning is zeer interactief. Er worden vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of je de net besproken stof goed beheerst.

Blended learning
Deze e-learning training behandelt de belangrijkste theorie omtrent het onderwerp. De e-learning is ideaal wanneer je graag in je eigen tempo en tijd wilt leren. Je kunt alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als je wil (tot één jaar nadat je met de training begonnen bent). De e-learning is goed te volgen als losse module. Wij raden echter altijd aan om e-learning te combineren met een praktijktraining. Dit wordt ‘blended learning’ genoemd. In de praktijktraining kan je het geleerde direct toepassen en wordt de theoretische kennis verankerd in je gedrag.

Meer informatie
Vul voor meer informatie over deze e-learning agressie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte het contactformulier op deze pagina in, of bel 040-3685068.

Scholing door professionals. Klantgericht, deskundig maatwerk. Training en Coaching Bureau, Croan.