Versterk je ontwikkeling met het STAP-Budget

Wist je dat iedere werkende en werkzoekende in Nederland tot maar liefst €1000,- opleidingstegoed kan aanvragen? Dit STAP-budget is een cadeautje van de overheid, waarmee jij jouw marktpositie kunt versterken door middel van een passende opleiding, training en/of cursus.

STAP staat voor Stimulering van de Arbeidsmarkt Positie. En dat is dan ook precies wat je met deze subsidie kunt doen: ontdekken waar jouw talenten liggen, nieuwe kennis opdoen en/of nog beter worden in wat je al doet. Kortom, jouw ontwikkeling versterken. Precies wat we bij Croan nastreven. Daarom kun je ook voor onze trainingen gebruikmaken van het STAP-budget.

Inschrijven met een STAP-budget

Inschrijven voor een training met STAP-budget bij Croan kan nu al, aanmelden bij het UWV kan weer vanaf 17 maart 2023, 10:00 uur via: UWV STAP. Een tip: ben er op tijd bij, want op = op!

Wil jij in aanmerking komen voor het STAP-budget, dan krijg je van ons na je inschrijving een inschrijvingsbewijs. Dit heb je nodig om de subsidie aan te kunnen vragen. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd, dan hoor je dat voorafgaand aan de opleiding. Het bedrag wordt dan direct naar ons overgemaakt. Dus meld je op tijd aan voor een van onze trainingen, zet 28 februari in je agenda en versterk je ontwikkeling met Croan én STAP.

Al onze trainingen komen in aamerking voor het STAP-budget. Wil je weten welke trainingen wij te bieden hebben? Kijk dan eens bij ons trainingsaanbod.

in company training advies 1

Op iedere ontwikkelingsvraag hebben wij een antwoord

Vrijblijvend advies op maat

Wil je meer weten over het STAP-budget in combinatie met een van onze opleidingen? Of meer informatie over onze andere trainingsmogelijkheden? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaand formulier en we nemen binnen één werkdag contact met je op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.