Lots: Learning on the Spot

LOTS is een unieke, door Croan ontwikkelde, interactieve en drempelverlagende trainingsvorm met acteur, waarbij de interactie in het hier en nu centraal staat.

Bij LOTS maakt de acteur onderdeel uit van de deelnemersgroep en reageert op gebeurtenissen in de training, in het hier en nu. Daardoor reageert de deelnemer op een natuurlijke wijze. Interactie tussen de deelnemers en acteur is echt. De trainer en acteur spelen in op deze interactie en reiken coachenderwijs tools aan, altijd gericht op een succeservaring.

Wanneer een deelnemer in klassieke rollenspelen alleen met de acteur voor de groep staat, is hij of zij vaak gespannen en geneigd gewenst gedrag te laten zien. Dit gaat ten koste van het leereffect. De natuurgetrouwe interactie bij LOTS verhoogt het leerrendement van trainingen aanzienlijk. Daarnaast beleven deelnemers de trainingen met veel plezier.

Meer informatie
Vul voor meer informatie over LOTS of het aanvragen van een vrijblijvende offerte het contactformulier op deze pagina in, of bel 040-3685068.

Scholing door professionals. Klantgericht, deskundig maatwerk. Training en Coaching Bureau, Croan.