Maak werk van levensvaardigheden

Levensvaardigheden zijn de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, welzijn en succes in het leven.

In een wereld die voortdurend verandert, zijn deze vaardigheden – zoals effectieve communicatie, probleemoplossend vermogen en empathie – essentieel, omdat ze mensen in staat stellen effectief te functioneren in een steeds complexere en meer verbonden wereld.

Life skills in de klas

Creative Learning for Life

Life skills ondersteunen ons in het effectief omgaan met alle uitdagingen waar we vandaag de dag mee te maken krijgen. Binnen dit kader omarmen we ‘Creative Learning for Life’, een bijzonder Europees onderwijsproject van Erasmus+ waar Croan trots deel van uitmaakt.

In samenwerking met acht Europese onderwijsinstellingen introduceren we vernieuwende leermethoden die zich richten op het ontwikkelen van levensvaardigheden bij jongvolwassenen. Met praktische tools en trainingen ondersteunen we onderwijsinstellingen en sociaal ontwikkelbedrijven bij het integreren van deze belangrijke vaardigheden in hun ontwikkelprogramma’s. Zo helpen we medewerkers en studenten niet alleen om zich persoonlijk te ontwikkelen, maar ook om zich voor te bereiden op een succesvolle toekomst op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Croan biedt praktische tools en leermiddelen om deze vaardigheden te ontwikkelen. Dat doen we onder andere met onze self-assessment tool die toetst waar iemands kracht ligt en welke life skills ontwikkelpotentieel hebben. Daarnaast bieden we trainingen en workshops aan om deze vaardigheden te verfijnen én in de praktijk te brengen. We begrijpen dat elk individu uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom werken we nauw samen om een programma op maat te maken dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen.

Meer weten over life skills?

Ja, ik wil meer weten!

Benieuwd hoe Croan jou kan helpen om levensvaardigheden te integreren in het curriculum? Of wil je meer informatie over onze praktische tools en trainingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Levensvaardigheden Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.
Download Werkstress Checklist