Case: Berco x Croan

Meer motivatie, gevoel van verantwoordelijkheid en leiderschap door competentiegerichte coaching

Competentie gerichte coaching: Business Case / Succesverhaal: Berco

Ontdek het inspirerende verhaal van Berco, een toeleverancier van onder andere textielmatten en interieurdelen voor de automotive sector uit het Brabantse Schijndel. Wat hen echt onderscheidt, is hun krachtige toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij Berco is iedereen welkom om een waardevolle bijdrage te leveren. Een groot deel van de productiemedewerkers van het bedrijf heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Speciale werkplekken, duidelijke instructies en ondersteunende begeleiders zorgen ervoor dat elke medewerker zich thuis voelt.

Competentiegericht

Coachingstraject

Berco zocht naar een nieuwe manier van coaching voor shiftleaders en assistenten om meer eigenaarschap, betere communicatie en versterkte leiderschapskwaliteiten te versterken. In samenwerking met Croan ontwikkelde het bedrijf een op maat gemaakt competentiegericht coachingstraject. Gedurende 13 sessies per jaar, in kleine groepen van 1-3 personen, worden specifieke vaardigheden verbeterd en versterkt. Het hele bedrijf plukt de vruchten van deze benadering, met een toename in motivatie, werknemerstevredenheid en een groter verantwoordelijkheidsgevoel als resultaat.

Benieuwd naar het hele verhaal?

Benieuwd hoe de Berco nog meer profiteert van de samenwerking met Croan? En hoe zij samen de ontwikkeling van shiftleaders en assistenten versterken? Download de Croan x Berco case.

Persoonlijke Ontwikkelvraag

We kijken naar iemands persoonlijke ontwikkelvraag. In een halfjaar planning mogen ze zelf aangeven wat fijn is en wat niet. Bijvoorbeeld of ze gecoacht willen worden in een groepje of individueel. Of wisselend. Daar passen we de coaching en planning dan op aan. Dat wordt gewaardeerd.
Marleen van Vugt
HR-adviseur
in company training advies 2

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

Ben je benieuwd hoe we competentiegerichte coaching kunnen inzetten binnen jouw organisatie? Of heb je een ander ontwikkelvraagstuk waarbij we je kunnen ondersteunen? Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.