E-learning Ontwikkeling voor Bedrijven

E-learning

Voorafgaand aan veel van onze praktijktrainingen maken deelnemers een bijbehorende audiovisuele e-learning. In deze door ons zelf ontwikkelde online modules komt de theorie over het relevante thema aan bod. Deelnemers starten op een luchtige, laagdrempelige, interactieve en – vooral – leuke manier met dezelfde theoretische basiskennis, zodat ze hier in de praktijktraining meteen mee aan de slag kunnen door te dóen.

Maar ook als je geen praktijktraining hebt afgenomen, kun je voor onze e-learningmodules kiezen. Deelnemers ontvangen dan een certificaat ‘met goed gevolg e-learning voltooid’ als de eindtoets is behaald.

Voordelen

E-learning

Eigen werkplek

Werken op de eigen werkplek of thuis, op een moment dat de deelnemer uitkomt, in een tempo dat bij hem of haar past.

Toetsing

Afronding met een toets: je meet het kennisniveau per deelnemer en kunt ook eisen stellen aan het benodigde kennisniveau.

Feedback

De deelnemer krijgt na het maken van een toets direct feedback. Hiermee weten zij, maar ook jij als werkgever/leidinggevende, of ze de stof begrepen hebben.

e learning omgaan met agressie impressie

Impressie e-learning

Bekijk zelf een korte impressie van onze e-learning modules. Deze omvatten o.a. toetsen, videomateriaal, en interactieve oefeningen.

Onze E-learning modules

Staat de e-learning die jij zoekt hier niet bij? We ontwikkelen ook e-learnings op maat en e-learningomgevingen voor organisaties en bedrijven. Neem gewoon even contact met ons op en we vertellen je er alles over.

De ‘Roos van Leary’ is een beproefd model om communicatie te verbeteren als bepaalde gedragspatronen ingesleten zijn. Het helpt bij het analyseren van iemands gedrag. In deze 2 uur durende e-learning vergroten deelnemers hun kennis van houdingen en voorkeuren ten aanzien van communicatie. De bijbehorende zelftest ‘Roos van Leary’ dient vaak als onderlegger en startpunt van een training of traject.

In deze 2 uur durende e-learning leren deelnemers niet alleen hoe agressie ontstaat, maar ook hun eigen spanningsniveau te herkennen en beïnvloeden. Aan de hand van het ABCD-model weten ze na afloop verschillende vormen van emotie en agressie te herkennen. Ze krijgen handvatten en leren vaardigheden hoe ze agressief gedrag niet laten escaleren.

Om de e-learning aan te laten sluiten bij de praktijk van deelnemers, heeft Croan vier varianten ontwikkeld:

  • Omgaan met agressie voor Baliemedewerkers
  • Omgaan met agressie voor Sociaal Ontwikkelbedrijven en Kringloopwinkels
  • Omgaan met agressie in de Zorg
  • Omgaan met agressie in Casino’s

Wat doe je als je een psychische kwetsbaarheid herkent? Hoe kan je hier professioneel mee omgaan? Wat kan jij doen om deze mensen te ondersteunen? Deze praktische 2 uur durende e-learning biedt je handvatten om professioneel, effectief en gemakkelijker om te kunnen gaan met deze medewerkers of cliënten met een psychische kwetsbaarheid.

Het doel van de 1,5 uur durende e-learning is kennis en bewustwording van gokverslaving te ontwikkelen, zodat je als professional preventief kan handelen om de kans op kansspelverslaving kleiner te maken.

E-learning op maat

Ervaringen van anderen met

Blended Learning

Al onze e-learnings zijn goed te volgen als losse module. Toch raden wij aan om e-learning te combineren met een praktijktraining. We noemen dit ‘blended learning’, een mix van theorie en praktijk. In de praktijktraining kunnen deelnemers het geleerde direct toepassen. Zo wordt de theoretische kennis beter geborgd en is het leerrendement het hoogst.

in company training advies 3

E-learning aanbod

Meer weten?

Heb je interesse in e-learning of blended learning? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact met ons op en ontvang een gratis proefmodule, een vrijblijvende offerte of meer informatie.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.