E-learning

E-learning aanbodE-learning

Je wilt je medewerkers efficiënt en effectief opleiden? Dan is e-learning vaak een zeer interessante optie.

Voordelen e-learning ten opzichte van ‘normale’ training op een rijtje:

  • Werken op de eigen werkplek of thuis, op de tijd die jouw medewerker schikt in een tempo dat bij hem of haar past.
  • Minder verletkosten, als iemand ziek is op de trainingsdatum dan gaat deze training voor hem of haar niet verloren.
  • Interactief door middel van films, quizzen, testen, interactieve oefeningen.
  • Deelnemers doen twee keer zo snel kennis op in verhouding tot een ‘normale’ training.
  • Afronding met een toets: Je meet het kennisniveau van je medewerkers gelijk en kunt ook eisen stellen aan het benodigde kennisniveau.
  • Een deelnemer krijgt na het maken van een test-toets direct feedback. Hiermee weten zij, maar ook jij of ze de stof begrepen hebben.
  • Geen eventuele extra reistijd naar trainingslocatie.

Eenvoudig te gebruiken

Onze e-learning modules zijn intuïtief, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. Basale kennis van het gebruik een computer of tablet zijn genoeg om online de training module te kunnen maken.

Impressie e-learning module

Dit is een korte impressie van onze e-learning modules. Deze omvatten o.a. toetsen, videomateriaal, en interactieve oefeningen.

Beschikbare E-learning Modules

E-learning op maat

Staat de e-learning training die je zoekt hier niet bij? We ontwikkelen ook e-learning op maat en e-learning omgevingen voor organisaties en bedrijven.

Combinatie met ‘normale’ training (blended learning)

De e-learning modules die we aanbieden zijn losstaand te gebruiken. We adviseren echter om e-learning aan te bieden aan je medewerkers in combinatie met een ‘normale’ training, dus met een fysieke trainer.

Een combinatie van e-learning en normale training heet ook wel blended-learning. Je medewerkers leren op hun eigen tempo, op een door hen gekozen moment en locatie de theorie aan de hand van e-learning. Daarnaast kunnen ze in de ‘echte’ training, onder begeleiding van een professionele trainer en acteur, de opgedane kennis in de praktijk gaan oefenen.

Uit ervaring zien we dat het leerrendement op deze manier het hoogst is en deelnemers dit als een leerzame en fijne werkwijze ervaren.

Gratis proefmodule, meer informatie of offerte

Heb je interesse in e-learning of blended learning? Vul het formulier op deze pagina in of neem contact met ons op en ontvang een gratis proefmodule, een vrijblijvende offerte, meer informatie.

Scholing door professionals. Klantgericht, deskundig maatwerk. Training en Coaching Bureau, Croan.