Team APK, laat je team checken

Team APK

Iedereen die met een team werkt zal het gevoel herkennen: Vroeg of laat komen vragen op als: Halen we alles uit dit team wat erin zit? Hoe kunnen we beter worden in wat we doen? Kunnen we het team verder versterken? En hebben we misschien patronen ontwikkeld die niet helpend zijn?

Het voelt als een “call to action”, maar waar moet je beginnen? Als je dit gevoel herkent dan is het tijd om een team APK te doen.

Hoe gaan we te werk?

Dit is hoe we jouw team en de teamleden analyseren en van waaruit we samen met jou een maatwerktraining en/of coachingsaanbod opstellen.

In een verkennend gesprek nemen we de aandachtspunten door die je hebt ten aanzien van het team.

De afzonderlijke teamleden krijgen ieder een scan met terugkoppeling. Uit deze scan volgen individuele profielen.

De samenstelling van de individuele profielen geeft een teamprofiel. Hieruit volgt waardevolle informatie over het potentieel van je team, zoals te ontwikkelen talenten en welke patronen er spelen.

In een gezamenlijke teamsessie wordt het teamprofiel gedeeld en toegelicht.

Op basis van de ontwikkelbehoefte van het team ontwerpt Croan een maatwerktraining en/of coachingsaanbod.

Werkwijze: Team APK

Team APK

Resultaten

Individueel inzicht

Teamleden hebben inzicht in hun individuele potentieel, hun talenten en hun mogelijke valkuilen. Dit is tevens directe input voor opleidings- en ontwikkelgesprekken.

Inzicht in kracht van het team

Het team als geheel heeft meer zicht op waar z’n kracht ligt, of alle talenten binnen het team benut worden en hoe mogelijke valkuilen omzeild kunnen worden.

Bewust van patronen

Teamleden zijn zich bewust van patronen binnen het team. Daarnaast hebben zij door hoe deze patronen de team performance en effectiviteit beïnvloeden.

Ondersteuning teamleden

Teamleden weten hoe ze elkaar kunnen ondersteunen in de dagelijkse praktijk. De APK brengt een andere mindset en maakt dat deze ondersteuning meer vanzelf gaat.

in company training advies 3

Versterk de ontwikkeling van jouw team

APK voor jouw team(s)

We plannen graag een vrijblijvend verkennend gesprek voor jouw team of teams binnen je organisatie. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.