E-learning psychische kwetsbaarheden

E-learning Psychische kwetsbaarheden. Psychische kwetsbaarheden zijn vaak niet eenvoudig te herkennen. In de dagelijkse werkpraktijk krijg je steeds vaker te maken met medewerkers met psychische kwetsbaarheden. Wat doe je als je deze herkent? Hoe kan je hier professioneel mee omgaan? Wat kan jij doen om deze mensen te ondersteunen?

In deze praktische e-learning krijg je handvatten en leer je vaardigheden hoe je professioneel, effectief en gemakkelijker om kunt gaan met deze medewerkers.

Doelstellingen van deze e-learning
De training heeft tot doel:

  • Verhogen van de gevoeligheid voor psychische kwetsbaarheden
  • Herkennen van belangrijke gedragingen horend bij psychische kwetsbaarheden
  • Aanleren van basisvaardigheden in de omgang met psychische kwetsbaarheden in de praktijk

Voorkennis
Voor deze e-learning is geen voorkennis vereist.

Tijd en niveau 
De e-learning duurt ongeveer 1,5 uur. Het niveau is MBO/ HBO. 

Hoge kwaliteit
De e-learning training is van hoogwaardige kwaliteit. De trainer verschijnt haarscherp in beeld en zet de stof helder uiteen, daarbij ter illustratie gebruikmakend van realistische videofragmenten. De e-learning is zeer interactief. Er worden vragen gesteld en testen afgenomen om te kijken of u de net besproken stof goed beheerst.

Blended learning
Deze e-learning training behandelt de belangrijkste theorie omtrent het onderwerp. De e-learning is ideaal wanneer u graag in uw eigen tempo en tijd wilt leren. U kunt alle afzonderlijke onderdelen, evenals de training zelf, zo vaak herhalen als u wilt (tot één jaar nadat u met de training begonnen bent). De e-learning is goed te volgen als losse module. Wij raden echter altijd aan om e-learning te combineren met een praktijktraining. Dit wordt ‘blended learning’ genoemd. In de praktijktraining kunt u het geleerde direct toepassen en wordt de theoretische kennis verankerd in uw gedrag.

Meer informatie
Vul voor meer informatie over deze e-learning psychische kwetsbaarheden of het aanvragen van een vrijblijvende offerte het contactformulier op deze pagina in, of bel 040-3685068.

Scholing door professionals. Klantgericht, deskundig maatwerk. Training en Coaching Bureau, Croan.