Onze Coaching

Praktisch, persoonlijk en professioneel

Iedereen loopt wel eens vast of weet soms even niet hoe goed om te gaan met lastige situaties. Ook het werken met (nieuwe) collega’s of medewerkers kan effect hebben op jou als persoon, op je kennis, houding en gedrag. Daarom bieden wij praktische, persoonlijke en professionele coaching, zowel individueel als in een team, die erop gericht is om medewerkers en leidinggevenden te versterken in hun ontwikkeling. Zodat zij goed – of zelfs beter – hun werk kunnen blijven doen.

Coaching: Medewerker, Leidinggevende

Coaching op maat

Elke coaching maken we op maat, precies afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers. Dus ook op die van jou. In een intakegesprek bespreken we de ontwikkelbehoefte. Natuurlijk is het belangrijk dat er een klik is tussen de coach en de coachee(s). De coach maakt een intakeverslag en doet een aanbeveling met haalbare doelstellingen.

Individuele coaching

In de individuele coaching gaan we 1-op-1 aan de slag met de ontwikkelbehoefte van de professional die we coachen. Denk aan assertiviteitstraining, werken aan je presentatievaardigheden, agressieregulatie of persoonlijke effectiviteit. Welke ontwikkelvraag er ook ligt, wij bieden een maatwerk antwoord in de vorm van professionele en persoonlijke coaching.

Team coaching

Wil je dat jouw teamleden actief met elkaar samenwerken, veilig communiceren en elkaar professioneel durven aan te spreken? Inhoudelijk commitment creëren en de interactie binnen je team verbeteren? Welke ontwikkelbehoefte er ook ligt bij een team, onze team coaching is de ideale manier om gezamenlijke en individuele ontwikkelvraagstukken van teamleden op te lossen.

Coaching ‘on the job’

Vind je de praktijk de beste leerschool? Wil je feedback gestuurd en begeleid door een professionele coach met betrokkenheid van collega’s in een vertrouwde werk- en leeromgeving? Dan is coaching ‘on the job’ de juiste keuze.

in company training advies 1

Meer weten?

Vrijblijvend advies op maat

Wil je weten op welke manier coaching bij kan dragen aan jouw professionele ontwikkeling? Of voor de medewerkers binnen jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaand formulier en we nemen binnen één werkdag contact met je op.
DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.