Cursus:
Timemanagement

Leer effectief en efficiënt om te gaan met je tijd

Cursus: Timemanagement

Deelnemers leren:

  • Wat timemanagement nou precies is.
  • Van ineffectief gedrag naar positieve denkpatronen te gaan.
  • Verschillende methoden voor effectief timemanagement.

3238 deelnemers beoordelen onze trainingen in 2023 met een 8,5

Dit kunnen de deelnemers na afloop:

Na afloop van deze cursus zijn deelnemers in staat om hun tijd effectief en efficiënt in te zetten om gestelde doelen te behalen en voorgenomen werkzaamheden uit te voeren.

De inhoud van de Cursus Timemanagement bestaat uit:

Tijdens de cursus Timemanagement besteden we aandacht aan het managen van je tijd; hoe kun je jezelf en je werk managen? Aangezien tijd een constante is, wordt de hoeveelheid tijd die je aan het einde van de dag ‘over’ hebt, bepaald door de manier waarop je omgaat met vragen, taken, deadlines en stress. We kijken naar je gewoontes, hoe je omgaat met tijdsdruk en tegenslagen en jouw energie gedurende een dag. Hoe bereik je een ‘flow’? Hoe kan jij je concentreren op de dingen die interessant en leuk zijn om te doen, zodat je jouw creativiteit maximaal kunt benutten.

De cursus is gebaseerd op praktische opdrachten, begeleid door de wetenschap achter timemanagement. Deelnemers krijgen praktische tips voor een effectief timemanagement.

Deze training is voor:

Deze cursus is gericht op professioneels die willen leren hoe zij hun (werk)tijd beter kunnen managen.

Wij gebruiken de volgende leermethode:

De cursus Timemanagement is een combinatie van theorie en praktijk.

Onze trainingen zijn altijd volledig op maat:

Iedere organisatie en iedere medewerker is uniek. Daarom zijn al onze trainingen afgestemd op specifieke ontwikkelvragen van onze opdrachtgevers. Ook die van jou. We luisteren naar jouw ontwikkelvraag en komen met een antwoord op maat.

Tijdsduur:

Het programma voor de cursus is altijd op maat. We stemmen de lengte van de cursus af op de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers. Meestal bestaat de cursus Timemanagement uit twee dagdelen en een mogelijke follow-up bijeenkomst.

Zo doen we dat

Werkwijze

De Cursus Timemanagement is precies afgestemd op de ontwikkelbehoefte van deelnemers en/of situaties die spelen binnen jouw organisatie. Zo versterken wij jouw medewerkers in hun ontwikkeling.

Persoonlijk

Onze trainers stemmen een training af op individuele leerwensen. Dat maakt de inhoud persoonlijk. Door in te gaan op de ervaringen van deelnemers, voelen zij dat het echt over hen gaat.

Direct toepasbaar in de praktijk

Dat wat je in onze trainingen leert, kun je de volgende dag gelijk toepassen. Leren door doen staat bij ons centraal. Net als zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

Learning by doing

Na de training krijgen deelnemers een opdracht mee. Vervolgens volgt een follow-up bijeenkomst. Wat blijkt? 80% past nieuwe vaardigheden ook na langere tijd nog altijd toe.

Wat zeggen anderen over ons?

Testimonials

‘Maar liefst 91% van de deelnemers beveelt onze trainingen aan bij anderen. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Hier lees je een aantal van hun ervaringen.’

Benieuwd wat we voor jouw medewerkers kunnen betekenen? We geven je graag vrijblijvend advies.

in company training advies 1

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je heel graag vrijblijvend advies of meer informatie over de Cursus Timemanagement. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.