Training:
Conversation Techniques

Leer in je eigen kracht te staan in een groep collega’s of medewerkers

Training: Conversation Techniques

Deelnemers leren:

  • Het verschil tussen gewoon en professioneel communiceren vanuit het ‘Ik, Wij, Zij’ principe (jezelf en jouw gesprekspartner(s)).
  • Theorie, kennis & inzicht over ‘t nut van gezonde spanning en gevaar bij overspanning in je lijf vóór of tijdens een spannend gesprek.

3238 deelnemers beoordelen onze trainingen in 2023 met een 8,5

Dit kunnen de deelnemers na afloop:

Deelnemers weten na afloop van deze praktijkgerichte training hoe ze verantwoordelijkheid kunnen nemen tijdens gesprekken, zonder spanning, maar met zelfvertrouwen.

De inhoud van de Training Conversation Techniques bestaat uit:

De training Conversation Techniques is sterk interactief en de trainingsacteur speelt daarin een belangrijke rol. Hoofd (kennis), hart (emoties) en handelen (professionele competenties) integreren we daarmee zoveel mogelijk in deze training, gericht op het daadwerkelijke gesprek dat een deelnemer moet voeren. Zoals een intakegesprek, slechtnieuwsgesprek, presentatie en/of een aanspreekgesprek. In één dagdeel maken wij de deelnemers “ready for the job” door ons te richten op de onderwerpen als:

  • Beeldvorming & Communicatie
  • Self-management vóór en tijdens een lastig of spannend gesprek
  • Self-Communication
  • Gesprekstraining op maat

Deze training is voor:

De training Conversation Techniques is gericht op alle professionals die door effectiever communiceren succesvoller willen opereren.

Wij gebruiken de volgende leermethode:

De training Conversation Techniques is een combinatie van theorie en praktijk.

Ter voorbereiding op de training Conversation Techniques mogen deelnemers een persoonlijke leerwens en casus inleveren. Met deze informatie maakt de trainer het programma verder op maat.

Voor deze training zetten we onze LOTS-methode in:

Learning On The Spot – LOTS – is een interactieve en drempelverlagende trainingsvorm met acteur, waarbij de interactie in het hier en nu centraal staat. Uniek in zijn soort, want wij zijn de enigen die deze methode gebruiken. Sterker nog, we hebben ‘m zelf ontwikkeld. Bij LOTS is de acteur onderdeel van de groep, wat zorgt voor echte interactie. Deelnemers blijven daardoor dicht bij zichzelf. LOTS verhoogt het plezier in trainen én vergroot het leerrendement aangetoond aanzienlijk.

Onze trainingen zijn altijd volledig op maat:

Iedere organisatie en iedere medewerker is uniek. Daarom zijn al onze trainingen afgestemd op specifieke ontwikkelvragen van onze opdrachtgevers. Ook die van jou. We luisteren naar jouw ontwikkelvraag en komen met een antwoord op maat.

Tijdsduur:

Het programma voor de training is altijd op maat. We stemmen de lengte van de training af op de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers. Meestal bestaat de training Conversation Techniques uit 1 dag en een mogelijke follow-up bijeenkomst.

Zo doen we dat

Werkwijze

De Training Conversation Techniques is precies afgestemd op de ontwikkelbehoefte van deelnemers en/of situaties die spelen binnen jouw organisatie. Zo versterken wij jouw medewerkers in hun ontwikkeling.

Persoonlijk

Onze trainers stemmen een training af op individuele leerwensen. Dat maakt de inhoud persoonlijk. Door in te gaan op de ervaringen van deelnemers, voelen zij dat het echt over hen gaat.

Direct toepasbaar in de praktijk

Dat wat je in onze trainingen leert, kun je de volgende dag gelijk toepassen. Leren door doen staat bij ons centraal. Net als zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

Learning by doing

Na de training krijgen deelnemers een opdracht mee. Vervolgens volgt een follow-up bijeenkomst. Wat blijkt? 80% past nieuwe vaardigheden ook na langere tijd nog altijd toe.

Wat zeggen anderen over ons?

Testimonials

‘Maar liefst 91% van de deelnemers beveelt onze trainingen aan bij anderen. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Hier lees je een aantal van hun ervaringen.’

Benieuwd wat we voor jouw medewerkers kunnen betekenen? We geven je graag vrijblijvend advies.

in company training advies 1

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je heel graag vrijblijvend advies of meer informatie over de Training Conversation Techniques. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.