Training:
SMART-schrijven

Leer concreet en meetbaar te werken volgende de SMART-methode

Training: Smart Schrijven

Deelnemers leren:

  • SMART-begrippen: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Resultaatgericht en Tijdgebonden
  • Complexe situaties verhelderen en verduidelijken
  • Doelstellingen, afspraken, werk- en jaarplannen beter benutten
  • Resultaten meten

3238 deelnemers beoordelen onze trainingen in 2023 met een 8,5

Dit kunnen de deelnemers na afloop:

Na afloop van de SMART training weten deelnemers hoe ze hun afspraken en doelen SMART kunnen maken: concreet, meetbaar en duidelijk. Ze kunnen werken volgens de SMART-methode aan de hand van passende functiecompetenties: plannen, formuleren, verdiepen.

De inhoud van de Training SMART-schrijven bestaat uit:

Doelen vormen de basis onder plannen. Ze zijn het fundament; zonder goed geformuleerd doel geen goed plan. Doelen worden gebruikt om de richting en het resultaat van tevoren vast te leggen. Maar doelen stellen is nog best lastig. We zijn namelijk vaak geneigd ons te richten op activiteiten en niet op doelen. En ook het concreet en meetbaar maken, valt in de praktijk nog wel eens tegen.

In de training SMART Schrijven gaan we dieper in op de SMART-methode. Deelnemers leren op een praktische en luchtige manier onder andere:

  • Wat de SMART-methode inhoudt
  • Wat een doelstelling SMART maakt
  • Hoe ze resultaten kunnen meten

Deze training is voor:

Vind je het lastig om doelstellingen concreet en meetbaar te maken en na afloop de resultaten ook echt te meten? Of merk je dat jouw medewerkers en/of collega’s hier moeite mee hebben? Dan is deze training SMART Schrijven echt een aanrader.

Wij gebruiken de volgende leermethode:

De training SMART Schrijven is een combinatie van theorie en praktijk.

Onze trainingen zijn altijd volledig op maat:

Iedere organisatie en iedere medewerker is uniek. Daarom zijn al onze trainingen afgestemd op specifieke ontwikkelvragen van onze opdrachtgevers. Ook die van jou. We luisteren naar jouw ontwikkelvraag en komen met een antwoord op maat.

Tijdsduur:

Het programma voor de training is altijd op maat. We stemmen de lengte van de training af op de ontwikkelbehoefte van jouw medewerkers. Meestal bestaat de training SMART Schrijven uit twee dagdelen met een tussentijdse praktijkopdracht.

Zo doen we dat

Werkwijze

De Training SMART-schrijven is precies afgestemd op de ontwikkelbehoefte van deelnemers en/of situaties die spelen binnen jouw organisatie. Zo versterken wij jouw medewerkers in hun ontwikkeling.

Persoonlijk

Onze trainers stemmen een training af op individuele leerwensen. Dat maakt de inhoud persoonlijk. Door in te gaan op de ervaringen van deelnemers, voelen zij dat het echt over hen gaat.

Direct toepasbaar in de praktijk

Dat wat je in onze trainingen leert, kun je de volgende dag gelijk toepassen. Leren door doen staat bij ons centraal. Net als zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

Learning by doing

Na de training krijgen deelnemers een opdracht mee. Vervolgens volgt een follow-up bijeenkomst. Wat blijkt? 80% past nieuwe vaardigheden ook na langere tijd nog altijd toe.

Wat zeggen anderen over ons?

Testimonials

‘Maar liefst 91% van de deelnemers beveelt onze trainingen aan bij anderen. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee. Hier lees je een aantal van hun ervaringen.’

Benieuwd wat we voor jouw medewerkers kunnen betekenen? We geven je graag vrijblijvend advies.

in company training advies 1

Versterk de ontwikkeling van jouw medewerkers

Vrijblijvend advies op maat

We geven je heel graag vrijblijvend advies of meer informatie over de Training SMART-schrijven. Laat je gegevens achter en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

DLP CTA Form
Bij gebruik van dit formulier ga je akkoord met de Privacy Policy.